Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Wimbledon 7/7

Wimbledon 7/7
07/07/2015 bpkung

Maria Sharapova har spelat stabilt och är utan setförlust så här långt. Hon har dock inte riktigt satts på prov än och har haft en gynnsam lottning så här långt. Nu ställs hon mot 47:e rankade Coco Vandeweghe, som också är utan setförlust men då har hon slagit ut bl a 11-seedade Karolina Pliskova, 22-seedade Samantha Stosur och senast 6-seedade Lucie Safarova. Vi tror på en jämn match trots att spelbolagen har Maria Sharapova som solklar favorit.

Garbine Muguruza, seedad som nummer 20 och Timea Bacsinszky, seedad som nummer 15 har båda gjort en fin turnering och Garbine Muguruza slog senast ut det danska hoppet, Caroline Wozniacki i två raka set. Dessa två damer har möts en gång tidigare och det var i Australien Open tidigare i år och då stod Garbine Muguruza som segrare efter tre set. Vi tror på en jämn match igen.

Agnieszka Radwanska ser ut att ha prickat formen och slog senast ut Jelena Jankovic som i sin tur slagit ut förra årets Wimbledon vinnare, Petra Kvitova i sin tidigare match. Hon ställs nu mot Madison Keys som har gjort det bra som har tagit sig så här långt. Vill påstå att hon dock inte mött något jätte motstånd än. Agnieszka Radwanska leder med 3-0 i inbördes möte och vi tror att det står 4-0 efter denna matchen.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här