Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Wimbledon 12/7

Wimbledon 12/7
12/07/2015 bpkung

Herrfinal i Wimbledon 2015 och det blir en repris på förra årets final mellan Novak Djokovic och Roger Federer. Då stod Novak Djokovic till slut som segrare efter 6-4 i det femte setet. Novak Djokovic har vunnit Wimbledon två gånger och är rankad som nummer 1 på världsrankingen. Novak Djokovic vann Australien Open tidigare i år var även i final i Franska Öppna där han var favorit men han blev utspelad av en annan schweizare, nämligen Stan Wawrinka. I den matchen hade Stan Wawrinka publiken på sin sida och det störde Novak Djokovic och i Wimbledon som kommer majoriteten av publiken att hålla på Roger Federer så frågan är om han klarar det bättre nu. Novak Djokovic har inte spelat superbra tennis men är trots allt i final och det är en enorm styrka. Det sägs att han har haft lite problem med en ömmande axel men enligt honom själv så besvärar det inte honom.

Roger Federer har vunnit Wimbledon hela sju gånger och i årets turnering har han endast tappat ett set och han har faktiskt bara tappat sin serve en gång under hela turneringen! Serven har varit fenomenal och på sättet han pulvriserade Andy Murray i sin semifinal var oerhört imponerande. Han sa själv att det var förmodligen hans bästa match i karriären och det säger ju en hel del.

Dessa två herrar har möts 39 gånger tidigare och Roger Federer leder med 20-19 i inbördes möte. De har bara mötts två gånger på gräs och där står det 1-1 i matcher. De har mötts tre gånger i år och Novak Djokovic leder med 2-1 i matcher.

Vi tror att Roger Federer får revansch för förra årets förlust och spelar han lika bra som han gjorde mot Andy Murray i semifinalen då finns det ingen i världen som rår på honom.

Lycka till!

[socialpoll id=”2281990″]

 

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här