Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Grupp G – Fotbolls-VM 2018

Grupp G – Fotbolls-VM 2018
07/06/2018 Bättre Odds
In Nyheter, VM 2018

Grupp G – Fotbolls-VM 2018

Belgien, England, Tunisien, Panama

Belgien

Lilla Belgien med alla dessa stora fotbollsstjärnor men trots det så har framgångarna uteblivit. Skillnaden nu är att dom har skaffat sig en betydligt bättre förbundskapten än tidigare då den förre Everton-tränaren Roberto Martínez numera leder laget och det är ett landslag i harmoni. Får han ihop det till detta mästerskap så är dom en underdog till att nå en medalj.

Stjärnor: Eden Hazard (Chelsea), Kevin De Bruyne (Man City), Romelu Lukaku (Man Utd)


England:

England bedömer alltid sig själva till att vara en av favoriterna till att vinna VM-guld trots att det endast hänt en gång, nämligen i VM 1966 på hemmaplan. Dom har en ung lovande generation och frågan är om dom håller för trycket från hemmaplan. På målvaktssidan ser det okej ut men dom saknar en riktig världsmålvakt för att kunna hota om medaljerna.

Stjärnor: Harry Kane (Tottenham), Raheem Sterling (Man City), Dele Alli (Tottenham)


Tunisien:

Tunisien var det första afrikanska lag att vinna en VM-match, i premiärmatchen mot Mexiko i VM 1978 men dom har aldrig tagit sig vidare från gruppspelet. Dagens landslag saknar några direkta stjärnor och dom har en del spelare som håller till i franska klubblag men ingen som sticker ut.

Stjärnor: Wahbi Khazri (Rennes), Ellyes Skhiri (Montpellier), Saîf-Eddine Khaoui (Troyes)


Panama:

Panama gör sitt första VM-slutspel någonsin och dom gör det på bekostnad av bl a USA. Ingen av spelarna är kända av den breda publiken och dom kommer bli VM-slutspelets största underdog och skulle dom sno åt sig någon poäng så lär det firas i Panama som om dom tagit ett VM-guld.

Stjärnor: Blas Pérez (CSD Municipal), Valentin Pimentel (CD Plaza Amador), José Calderón (Chorillo FC)


Speltips:


Missa inte vår VM-tävling

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här