Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Grupp F – Fotbolls-VM 2018

Grupp F – Fotbolls-VM 2018
07/06/2018 Bättre Odds
In Nyheter, VM 2018

Grupp F – Fotbolls-VM 2018

Tyskland, Mexiko, Sverige, Sydkorea

Tyskland

Detta Tyskland är alltid med och slåss om medaljerna i slutspelen och det finns en enorm bredd av spelare att välja mellan och det kunde vi inte mest se under för-VM då dom kom med ett reservbetonat landslag men ändå vann turneringen. Det enda problemet för tränare Joachim Löw är att hitta rätt startelva bland alla stjärnor.

Stjärnor: Thomas Müller (Bayern München), Toni Kroos (Real Madrid), Manuel Neuer Sané (Bayern München)


Mexico:

Mexiko är som vanligt med i VM-slutspelet och deras bästa resultat är en kvartsfinal som de uppnådde 1970 samt i hemma-VM 1986. Lagets fixstjärna är fortfarande Chicharito som numera spelar i West Ham där han haft en medioker säsong men när han drar sig på landslagströjan så levererar han alltid.

Stjärnor: Héctor Herrera (Porto), Hirving Lozano (PSV), Chicharito (West Ham)


Sverige:

Sverige stod för en smärre sensation när dom slog ut Italien i playoff till VM-slutspelet och det är väl lite av Sveriges melodi, att slå ur underläge. Janne Andersson fick ett tufft jobb då han fick börja om utan Zlatan i landslaget men kanske är det därför han lyckats då han alltid håller kollektivet framför individerna.

Stjärnor: Victor Lindelöf (Man Utd), Emil Forsberg (RB Leipzig), Robin Olsen (FC Köpenhamn)


Sydkorea:

Sydkorea är det enda laget från Asien som någonsin tagit sig till en semifinal i ett VM och det gjorde dom i hemma-VM 2002 och sedan förlorade dom bronsmatchen mot Turkiet. Dagens Sydkorea har inte alls samma förutsättningarna att nå så långt och mycket hänger på deras stora stjärna, Heung-Min Son, om det ska bli ett lyckat mästerskap eller inte.

Stjärnor: Heung-Min Son (Tottenham), Sung-Yong Ki (Swansea), Hee-Chan Hwang (Red Bull Salzburg)


Speltips:


Missa inte vår VM-tävling

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här