Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Grupp A – Fotbolls-VM 2018

Grupp A – Fotbolls-VM 2018
05/06/2018 Bättre Odds
In Nyheter, VM 2018

Grupp A – Fotbolls-VM 2018

Ryssland, Uruguay, Egypten, Saudiarabien

Ryssland:

Värdnationen med ett stort tryck på sig att göra ett bra mästerskap och visst har dom fått en gynnsam lottning men det kan trots det bli tufft att ta sig vidare och som fotbollsnation har dom inte gjort något större avtryck på väldigt länge. Deras bästa VM-resultat är en semifinalplats under VM 1966 och vi har svårt att se att dom ska uppnå något liknande trots VM på hemmaplan.

Stjärnor: Aleksandr Kokorin (Zenit St Petersburg), Alan Dzagojev (CSKA Moskva), Igor Akinfejev (CSKA Moskva)


Uruguay:

Uruguay har vunnit två VM-mästerskap och dom vann det allra första som spelades 1930 i just Uruguay och det andra guldet kom 1950 i Brasilien. Dagens Uruguay präglas av ett giftigt anfallspar samt ett tufft spelande försvar där det inte läggs några fingrar emellan.

Stjärnor: Luis Suárez (Barcelona), Edison Cavani (PSG), Diego Godin (Atletico Madrid)


Egypten:

Egypten var det första afrikanska lag att delta i fotbolls-VM då det var ett av 16 deltagande lag i Världsmästerskapet i fotboll 1934. Det skulle dröja ytterligare 56 år innan Egypten kvalificerade sig till sitt andra världsmästerskap vid Världsmästerskapet i fotboll 1990 och nu spelar dom sitt tredje världsmästerskap.

Stjärnor: Mohamed Salah (Liverpool), Hector Cuper (tränare), Mohamed Elneny (Arsenal)


Saudiarabien:

Saudiarabien gör sitt femte Världsmästerskap sedan dom deltog för första gången i VM 1994 i USA där dom tog sig till åttondelsfinal och förlorade mot Sverige med 1-3 och detta är deras bästa VM-facit hittills. Dom är solklar underdog i denna grupp och tar dom någon poäng här så är det över förväntan.

Stjärnor: Yahya Al-Shehri (Leganes), Fahad Al-Muwallad (Levante), Salem Al-Dawsari (Villareal)


Speltips:


Missa inte vår VM-tävling

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här