Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Veckans Femling v.32

Veckans Femling v.32
08/08/2015 bpkung

Veckans Femling innehåller fem matcher med bra spelvärde.

Sirius kämpar om en allsvensk plats till nästa säsong och framförallt hemmaspelet har varit väldigt bra då man vunnit sex av nio matcher och är fortfarande obesegrade. Man har två raka hemmasegrar efter sommaruppehållet. Ljungskile sades vara en utmanare till de allsvenska platserna men man har inte levt upp till dem förväntningarna och efter sommaruppehållet har det inte alls sett bra ut då man endast tagit en poäng på tre matcher. Dem flesta poängen tar man dessutom på hemmaplan och man har endast två vinster på bortaplan så här långt.

Basel ser väldigt bra ut i år och har idel vinster i ligan samt i Champions League kvalet. Man möter Maccabi Tel Aviv i Champions League kvalet nästa vecka men man har en bredd tupp och ska kunna klara av Lucerne först innnan man tar sig an Maccabi Tel Aviv. Lucerne är obesegrade efter tre ligamatcher men nu möter man det stora guldfavoriten.

Sligo Rovers har usel form och förlorade sist mot den absoluta jumbon Limerick. Cork City har fem segrar på dem sex senaste ligamatcherna och spelat en oavgjord mot serieledarna Dundalk på bortaplan. Man är obesegrade på bortaplan och så lär det förbli efter denna matchen också.

FC Köpenhamn åkte lite oväntat ur Europa League kvalet tidigare i veckan men i ligan har man vunnit sina två första matcher och man ser ut att kunna utmana Midtjylland om ligatiteln i år. Nordsjälland ser sådär ut och har förlorat två av sina tre första matcher i ligan.

Charleroi har börjat ligan bra med en vinst och en oavgjord och båda matcherna har innehållit över 2,5 mål. Mn åkte dock ut ur Europa league kvalet i veckan mot Zorya Lugansk från Ukraina. Club Brügge är en av favoriterna till ligatiteln i år men man förlorade premiären för att sedan vinna andra matchen. Tidigare i veckan slog man ut Panathinaikos i Champions League kvalet efter en imponerande 3-0 seger på hemmaplan.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här