Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Veckans Femling v.30

Veckans Femling v.30
25/07/2015 bpkung

Syrianska FC är en kandidat för att ta en av platserna till Allsvenskan nästa säsong efter att ha imponerat denna säsongen. Nu möter man Ängelholm på hemmaplan som har fyra raka förluster utan ett enda mål framåt och usel form. Syrianska FC har inte förlorat en enda match på hemmaplan så här långt och har svårt att se att det ska brytas nu.

Träningsmatch mellan Bundesligalaget Eintracht Frankfurt och Championship laget Fulham. Eintracht Frankfurt har spelat fyra träningsmatcher i Juli och alla har slutat över 2,5 mål. Fulham har spelat tre träningsmatcher i Juli och alla har slutat över 3,5 mål. Ny målfest att vänta!

SV Mattersberg är nykomling i Österrikiska Bundesliga och man får tuffast tänkbara start i premiären hemma mot de regerande mästarna FC Salzburg. FC Salzburg ska som bekant möta Malmö FF i kvalet till Champions League nästa vecka så det är viktigt med ett bra resultat här som ger dem extra självförtroende inför det mötet.

Young Boys slutade på andra plats i högsta ligan i Schweiz förra säsongen efter suveräna Basel. Man var framförallt väldigt bra på hemmaplan där man vann 12 av 18 matcher och hade endast 3 förluster. I premiären spelade man 1-1 bort mot FC Zürich vilket får betecknas som ett okej resultat. I Young Boys spelar bl a den förre HIF-spelaren Alexander Gerndt. Lucerne slutade på 5:e plats förra säsongen men ska normalt sett inte ha mycket att hämta här.

Grasshoppers möter Basel på hemmaplan och 3 av 4 möten förra säsongen slutade med över 2,5 mål mellan dessa två lag varav båda matcherna där Grasshoppers stod som hemmalag slutade det med över 3,5 mål. Förra säsongen hade Grasshoppers målsnitt på 2,9 mål per match och Basel hade ett målsnitt på 3,5 mål per match. Grasshoppers inledde årets säsong genom att slå FC Thun med 5-3 på bortaplan och Basel avfärdade FC Vaduz med 2-0 på hemmaplan.

Lycka till!

[socialpoll id=”2284688″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här