Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Veckans Femling v.29

Veckans Femling v.29
18/07/2015 bpkung

Midtjylland vann danska superligan förra säsongen med fyra poäng före FC Köpenhamn. På hemmaplan var man helt hänsynslösa då vann man 16 av 17 hemmamatcher med målskillnaden 41-12. Man har sett bra ut i träningsmatcherna och tidigare i veckan började man kvalet mot Champions League 2015-2016 där man slog tillbaka Lincoln från Gibraltar med 1-0 på hemmaplan. Viborg vann danska andra serien förra säsongen och man får tuffast tänkbara start i Superligan. Man har tränings spelat mot tre lag från Superligan och man är faktiskt obesegrade men här är det ett helt annat motstånd.

Feyenoord och Roda JC från den högsta serien i Holland tränings spelar mot lag från lägre divisioner och det blir troligtvis många mål. Roda JC vann sin senaste träningsmatch med hela 26-0! Men då mötte man ett amatörlag.

De regerande schweiziska  mästarna Basel tar emot FC Vaduz som klarade sig kvar med endast en poäng tillgodo förra säsongen. Båda lagen har gjort mycket mål på försäsongen och vi tror på en målrik premiär.

Bröndby IF har sakteliga jobbat sig målmedvetet tillbaka till toppen i Danmark och slutade på en fin 3:e plats förra säsongen. Man är redan i matchtempo då man spelat tre kvalmatcher i Europa League kvalet och samtliga har slutat med vinst och utan insläppt mål. Före Liverpool spelaren, Daniel Agger, styr försvarsspelet och har gjort det med bravur så här långt. Aarhus slutade på 2:a plats i den danska andra serien förra säsongen vilket innebar en direktplats till Superligan. Man har sett okej ut på försäsongen men inte mer.

Lycka till!

[socialpoll id=”2283266″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här