Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Veckans Femling v.26

Veckans Femling v.26
27/06/2015 bpkung

Arameiska-Syrianska har dunderform med fyra raka segrar och man har gjort hela 18 mål på dessa fyra matcher! Avesta har usel form med endast en poäng på de sex senaste matcherna och har släppt in 14 mål på dessa sex matcher.

Akropolis är en överraskning i år och är med och kämpar i toppen av division 1 norra och har åtta raka matcher utan förlust varav sex av dem är vinster. Motala har fem raka bortaförluster och formen är inte bra.

Carlstad United BK har vaknat till liv och har två raka segrar i ryggen när de tar sig an jumbon Västerås SK som är uppe i sex raka förluster.

Trelleborgs FF ångar på i toppen av division 1 södra och möter ett formsvagt Oskarshamns AIK med tre raka förluster. Oskarshamns AIK har endast en hemmaseger i år och Trelleborgs FF har vunnit alla sina fem bortamatcher.

Vålerenga har gjort en strålande säsong så här långt och ligger just nu på en tredjeplats i Tippeligan och formen är god. Man har mött tufft motstånd i de två senaste matcherna men man tog en stark poäng borta mot Molde senast. Bodö/Glimt ligger näst sist och har tre raka bortaförluster med målskillnaden 4-12.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här