Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

US Open, Sön 6/9

US Open, Sön 6/9
06/09/2015 bpkung

Feliciano Lopez imponerade mot servekanonen Miloas Raonic i den förra omgången då han vann i tre raka set. I omgången innan hade han tufft mot veteranen Mardy Fish men lyckades krångla sig ur den matchen och vinna till slut då Mardy Fish fick stora bekymmer med krampkänningar. Nu ställs han mot Fabio Fognini som överraskande slog ut Rafael Nadal efter att ha legat under med 0-2 i set till att vinna till slut med 3-2. Trots det så är Feliciano Lopez den bättre spelaren i grunden.

Fjolårsvinnaren Marian Cilic hade tufft i den senaste omgången mot Mikhail Kukushkin och det krävdes ett avgörande set för att skilja dem åt. Jeremy Chardy imponerade när han slog David Ferrer med 3-1 i set och formen verkar vara väldigt god. Dessa har stött på varandra två gånger tidigare och det står 1-1 i matcher. Jämn match att vänta.

Eugenie Bouchard hade ett väldigt bra 2014 men har haft det tyngre i år. Hon verkar dock ha hittat formen lagom till US Open och i den förra omgången så slog hon ut en glödhet Dominika Cibulkova. Roberta Vinci har gjort vad hon ska så här långt och hon leder med 1-o i inbördes möten mot Eugenie Bouchard men vi håller ändå Eugenie Bouchard som den starkare av dem två.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här