Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

US Open 2/9

US Open 2/9
02/09/2015 bpkung

Suveräna världsettan Serena Williams vann i första omgången efter att hennes motståndare, Vitalia Diatchenko, gett upp efter att förlorat åtta raka game. Serena Williams vill vinna extra mycket i år då hon i så fall vinner alla Grand Slam under en och samma säsong, något som endast Steffi Graf klarat av tidigare. Nu möter hon 110-rankade kvalspelaren, Kiki Bertens, i den andra omgången som slog ut 48-rankade Mirjana Lucic-Baroni med 2-1 i set i sin första omgång. Dessa två har aldrig spelat mot varandra tidigare men Serena Willimas ser väldigt taggad ut och går ut och mosar Kiki Bertens.

Belinda Bencic från Schweiz har ett fantastiskt år och är rankad som nummer 12 i världen trots att hon endast är 18 år. Hon vann hardcourt turneringen i Toronto och slog bl a en viss Serena Williams i semifinalen. Nu stöter hon på 88-rankade Misaki Doi som har haft det tufft i hardcourt turneringarna inför US Open.

Jämn batalj att vänta mellan 27-rankade Jeremy Chardy och 36-rankade Martin Klizan. Martin Klizan har 2-1 i matcher och slog Jeremy Chardy i tre raka set i US Open 2012.

Lycka till!

[socialpoll id=”2292303″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här