Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

US Open 1/9

US Open 1/9
01/09/2015 bpkung

Skrällarna haglade tätt igår då 4-seedade fjolårsfinalisten Kei Nishikori, 7-seedade Ana Ivanovic och 8-seedade Karolina Pliskova åkte alla ut i den första omgången.

Andy Murray tillhör en av favoriterna att ta hem herrtiteln i år och i den första omgången stöter han på tennisens badboy, Nick Kyrgios, som försökte psyka Stan Wawrinka under en match tidigare i år genom att nämna något olämpligt om hans flickvän vid ett sidbyte. Efter den händelse så har Nick Kyrgios tappat helt i form medan Andy Murray’s form pekar uppåt då han vann i Montreal och tog sig till semifinal i Cincinnati. Han har dessutom 4-0 i inbördes möten med Nick Kyrgios och har aldrig tappat ett set mot honom.

Hårdservande sydafrikanen Kevin Anderson, rankad som nummer 15 i världen, vann turneringen i Winston Salem senast möter kvalspelaren Andrey Rublev från Ryssland och gör processen kort.

Varvara Lepchenko från USA, rankad som nummer 46 i världen, visar fin form och slår ut Kirsten Flipkens från Beligen, rankad som nummer 90 i världen och får extra energi av hemmastödet.

18-seedade Andrea Petkovic har fin form och möter Caroline Garcia, rankad som nummer 33 i världen, som hon slog i Eastbourne i två raka set tidigare i år.

Lycka till!

[socialpoll id=”2292062″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här