Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

U21-EM 18/6

U21-EM 18/6
18/06/2015 bpkung

Äntligen så börjar U21-EM för Sveriges del! Vi har hamnat i dödens grupp med Italien, England och Portugal. Sverige rankas som det sämsta laget i gruppen och får slå lite i underläge vilket kan passa Sverige bra. Vi har ett väldigt intressant lag och den största stjärnan är John Guidetti och han måste spela på topp om vi ska ha någon chans i detta U21-EM.

I första matchen spelar Sverige mot Italien och Italien kommer med ett bra lag med många talanger. Största stjärnan är Domenico Berardi som till vardags spelar i Sassuolo, utlånad från Juventus och gjorde 15 mål den gångna säsongen. Sverige brukar spela med en frejdig offensiv vilket brukar öppna för ytor åt båda lagen. Kan vi hoppas på 2-1 till Sverige!

England kommer ett lag som kan vara med och kämpa om de ädlaste medaljer och man har en farlig forwards trio i Harry Kane, Danny Ings och Saido Berahino. Harry Kane blev utsedd till årets unga spelare i Premier League och slutade på andra plats i skytteligan. Portugal vann samtliga matcher i sin EM-kval grupp och man har ett bra lag men man är osäker på om man har en striker som håller tillräckligt hög klass för att Portugal ska kunna lyckas i U21-EM.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här