Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 20/12

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 20/12
19/12/2015 bpkung

Atalanta har gjort det väldigt bra så här långt och finns på en fin 8:e plats i Serie A. På sin hemmaplan så är dem väldigt starka och dem har vunnit fem av sju matcher och gjort hela 13 mål framåt på dessa sju hemmamatcher. Endast en gång har dem gått mållösa från sin hemmaplan denna säsong och det var i förlustmatchen mot Torino som slutade 0-1. Jag har varnat för deras anfallstrio förr och här ser jag ett perfekt tillfälle för dem att ligga och vänta på kontring mot ett spelförande Napoli.

Napoli har tappat lite fart i Serie A efter den fina hemmavinsten mot Inter och efter det har dem förlorat borta mot Bologna och senast fick dem endast 0-0 hemma mot Roma. I veckan visade dem dock klass igen då dem slog ut Verona med klara 3-0 i den italienska cupen. Napoli har en fantastisk offensiv och Gonzalo Higuain har nog aldrig varit bättre och det känns som om han kan göra mål från vilket läge som helst.

Napoli är favoriter här men detta är en tuff bortamatch och dem har inte slagit Atalanta på bortaplan sedan 2010 så jag väljer spelet båda lagen gör mål framför en bortaseger och inte omöjligt att denna match slutar 1-1.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här