Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 3/10

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 3/10
03/10/2015 Peter Persson

Kan inte säga direkt att jag litar på Chelsea, eller är särskilt imponerade av dem. Inledningen på säsongen har ju varit katastrofal men det verkar som spelbolagen tittat lite för mycket på allt negativt som händer runtomkring, det haglar artiklar om kris i laget och Champions League-förlusten hjälper inte heller. Tycker dock inte man ska läsa in för mycket i förlusten mot Porto, de är otroligt starka hemma och Chelsea var inte ens favoriter i matchen. I ligan vann man mot Arsenal med 2-0 i senaste hemmamatchen och nu senast blev det 2-2 borta mot Newcastle efter en usel första halvlek, efter paus visade Chelsea styrka och kanske borde man t om vunnit matchen.

Southampton har gått helt ok men spelet stämmer inte helt och hållet. Vinsten mot Swansea senast var inte övertygande, kanske inte orättvis men motståndet för dagen var inget att hänga i julgranen. Southampton har fortfarande ett par riktigt vassa spelare, här får Chelsea framförallt se upp med Mane, Tadic och Pelle.

Chelsea är det bättre laget i grunden, ja mycket bättre. Om det klickar så är detta normalt en 3-0 seger och hemmaoddset snarare 1.45. Nu har mästarna inte varit bra men enligt mig är det bara en tidsfråga innan det lossnar, det är inte så att alla dessa världsklasspelare har blivit värdelösa på 4-5 månader. Ettan känns på något sätt lite riskabel då Chelsea kanske inte helt är att lita på men 1.85 går inte att låta bli, utan tvekan värde. Uppemot 60% på ettan.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här