Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 4/10

Tipparnas Kamp – André Nordberg, Lör 4/10
03/10/2015 Peter Persson

Här tycker jag det luktar mål och därför lite överraskande att underspelet är är favorit. Everton kommer från en 3-2 seger borta mot West Bromwich, oerhört starkt att vända och vinna. Man får tacka Lukako som gjorde två mål och en assist, när han är i form finns det i princip inget lag som kan stoppa honom i världen, tycker det ser ut som han är i riktigt bra form både fysiskt och mentalt. Runtomkring belgaren är Ross Barkley en lysande stjärna men även spelare som Kone och Naismith har imponerat.

Liverpool ser ojämna ut, egentligen har ingen lagdel fungerat. Offensiven klickade senast då Sturridge var tillbaka vilket var härligt att se. Med Danny Ings där uppe samt Coutinho bakom finns det ”många mål i laget” som man brukar säga. Samtidigt är defensiven inte alls bra, senast två insläppta hemma mot Aston Villa även om det blev 3-2 seger.

Två offensiva tränare, två i grunden offensiva lag. Ett derby där allt kan hända och en match där båda lagen vill vinna. Lägg till spelare som Sturrdige, Coutinho, Barkley och Lukako samt två försvar som inte är att lita på. Över 2.5 mål spelas till oddset 2.05. Mer 55% chans på denna än 50%.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här