Spelförslag: Union Berlin vs RB Leipzig

Fotboll

Union Berlin vs RB Leipzig

Speltyp

Antal mål:

Över 2.5

Odds
0
Units

5 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Toppmöte i Bundesliga mellan Union Berlin och RB Leipzig och jag förväntar mig en underhållande och chansrik match. Union Berlin är ett nytt topplag i Tyskland då dom slutade på en 4:e plats den gångna säsongen och ska nu göra debut i Champions League. Tycker att dom gjort ett spännande transferfönster där dom värvat in rutin i spelare som Robin Gosens (Inter), Leonardo Bonucci (Juventus), Kevin Volland (Monaco) tillsammans med yngre talang i Breden Aaronson (Leeds) och David Datro Fofana (Chelsea) och dom känns väl rustade för att kunna konkurrera på flera fronter. Dom har dessutom börjat säsongen starkt med två klara segrar, 4-1×2.

RB Leipzig fortsätter att göra smarta transferfönster där dom värvar relativt billigt och säljer dyrt. Dom har sålt Gvardiol (Man City), Szoboszlai (Liverpool), Nkunku (Chelsea) för totalt €220M och värvat in Openda (Lens), Lukeba (Lyon), Baumgartner (Hoffenheim) för totalt €93M för att ersätta dom. Säsongen har börjat bra där dom slog Bayern München i den tyska supercupen med 3-0, visserligen förlorat borta Bayer Leverkusen med 2-3 men sen slagit Stuttgart hemma med 5-1.

Detta är två målglada lag som alltid går för vinst så jag räknar med en hel del mål och spelar på över 2.5 mål i matchen.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag