Spelförslag: Tottenham v Liverpool

Fotboll

Tottenham v Liverpool

Speltyp

Matchodds:

2

Odds
0
Units

3 av 10

Deadline
Days
Hours
Minutes
Seconds
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Liverpool är långt före Tottenham som de också har visat under Premier League säsongen. Nu står de två engelska lagen inför varandra i Champions League-finalen men det förändrar inte att Liverpool har en av de största chanserna att vinna något stort.
Det kommer förmodligen vara en match där Liverpool kommer att dominera och särskilt vid kanterna som de kan överträffa
Tottenham då de inte har de bästa backarna. Dessutom vet vi alla också den starkare offensiven som Liverpool besitter, även om Kane spelar för Tottenham. Det har också varit två olika förberedelser till finalen. Liverpool har tränat mycket taktik och haft några träningsmatcher medan Tottenham spenderade allt sitt krut på att få sina skadade spelare redo. Det är ett kvitto på förhållandet i styrka mellan lagen. Liverpool slutade 26 poäng före Tottenham i Premier League. Inbördes har Klopp också ett klart övertag, eftersom han bara har förlorat en av de nio senaste mötena mellan Liverpool och Tottenham. Det är bara för att det är en Champions League-final som Liverpool ger så höga odds. Jag tror dock att de pallar trycket och vinner den största trofén.

Skapat i samarbete med PToenner (https://bettingfamily.com/se/tipsters/ptoenner) från Bettingfamily.com (https://www.bettingfamily.com/se)

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag