Spelförslag: Southampton v. West Bromwich

Fotboll

Southampton v. West Bromwich

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

6 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Ikväll möts Southampton och West Bromwich i ett spännande och avgörande playoff-möte på St Mary’s Stadium. Med tanke på Southamptons starka hemmastatistik och tidigare möten med West Bromwich är det mycket som talar för att hemmalaget tar hem segern.

Southampton har varit formidabla på hemmaplan denna säsong. De har vunnit 14 av sina senaste 19 hemmamatcher i ligan, inklusive framgångar mot lag som West Bromwich, Leeds, Sunderland och Coventry. Att ha Che Adams tillbaka för att stödja Adam Armstrong i anfallet kommer att ytterligare stärka deras offensiva kapacitet.

I kontrast har West Bromwich haft svårt att prestera på bortaplan. De har endast vunnit sex av sina 23 bortamatcher och har samlat in bara två poäng från resor till andra topplag. I det första mötet mellan lagen, som slutade 0-0, hade West Bromwich endast två skott på mål och 36 procents bollinnehav. Detta tyder på att de sannolikt inte kommer att ha mycket av spelet på St Mary’s.

Southampton har dessutom övertygat i sina två tidigare möten med West Bromwich denna säsong, där de har gått segrande ur båda matcherna. Denna statistik, i kombination med deras starka hemmastöd, gör dem till favoriter i kvällens match.

Trots de höga insatserna förväntas det bli en målfattig match, då båda lagen sannolikt kommer att spela försiktigt. Southampton har dock visat att de kan hantera sådana situationer och förväntas kunna vinna med en knapp marginal.

Sammanfattningsvis, med tanke på Southamptons imponerande hemmastatistik, deras tidigare vinster mot West Bromwich och nyckelspelarnas återkomst, är en seger för Southampton ett troligt utfall i kvällens match. För spelare som söker ett bra odds är en satsning på att Southampton vinner ett klokt val.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag