Spelförslag: Sandvikens IF vs IF Karlstad

Fotboll

Sandvikens IF vs IF Karlstad

Speltyp

Matchodds och Antal mål:

1 & ö2.5

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Sandvikens IF har siktet inställt på Superettan och dom toppar Ettan Norra, 1 poäng före Dalkurd som har en match mer spelad. Formen är riktigt bra, dock blev det 4-4 borta mot Stocksund senast i en svängig match, men innan dess hade dom 7 raka segrar. Dom öser in mål, snittar 2,7 mål framåt per match, och längst fram har dom den nigerianske målsprutan, John Igbarumah. 16 av deras 20 spelade matcher har slutat över 2.5 mål.

Många trodde att IF Karlstad skulle vara med i toppen av Ettan Norra denna säsongen men efter en usel start på säsongen så gjorde man ett tränarbyte och in kom Kjell Jonevret med meriter från bl a Djurgårdens IF. Han har stabiliserat laget och tagit dom från jumboplatsen till en mittenplacering. Faran för nedflyttning är dock inte över och senast förlorade dom hemma mot bottenlaget Piteå IF och nu tänker dom ge serieledarna en kamp om segern.

Jag ser Sandvikens IF som seriens bästa lag och deras offensiv blir för tuff för IF Karlstad så jag spelar på en hemmaseger samt över 2.5 mål i matchen.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag