Spelförslag: Paris SG vs. Borussia Dortmund

Fotboll

Paris SG vs. Borussia Dortmund

Speltyp

Halvtid/Fulltid:

Paris SG/Paris SG

Odds
0
Units

6 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

PSG har gjort mål i alla fem av sina hemmamatcher i Champions League den här säsongen och gjort 10 mål. Mbappe har gjort åtta mål i tävlingen hittills i denna säsong och delar ledningen i skytteligan tillsammans med Bayern Münchens anfallare Harry Kane. Under sin väg till semifinalen har Dortmund hållit nollan i fem matcher – flest av alla lag i tävlingen.

Detta blir det fjärde mötet mellan de två lagen i denna säsongs Champions League efter att de möttes i Grupp F. PSG slog Dortmund med 2-0 hemma och den andra gruppmatchen i Tyskland slutade 1-1.

PSG hade otur som inte åtminstone fick oavgjort i första matchen, då de hade fler skott än Dortmund totalt och träffade stolpen två gånger i en ofta hektisk match. Luis Enriques lag hade också mer bollinnehav förra veckan, och de chanser de skapade borde ha resulterat i mål, särskilt med den vanligtvis pålitlige Mbappe i anfallet.

Om de lyckas skapa liknande möjligheter i Paris, borde värdarna göra tillräckligt för att vända underläget och avancera. Dortmund var också farliga genom hela första matchen, men med en ledning att skydda kan de anta en mer defensiv strategi, där de absorberar trycket och sedan kontrar mot PSG.

I slutändan måste Ligue 1-mästarna attackera och kommer att jaga ett tidigt mål för att först kvittera mötet och sedan övermanna BVB, så det skulle inte vara förvånande att se dem leda vid halvtid och sedan vid fulltid.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag