Spelförslag: Nottingham vs Sheffield Utd

Fotboll

Nottingham vs Sheffield Utd

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Fredagsmatch i Premier League där Nottingham välkomnar nykomlingen Sheffield United till City Ground. Nottingham var en riktig snackis den gångna säsongen då dom köpte 20+ spelare som nykomling och till slut fick dom ihop det och säkrade ett nytt kontrakt. Till denna säsong har det inte alls varit samma omsättning men man har värvat till sig Anthony Elanga från Man Utd som gjorde ett väldigt fint inhopp senast då han stod för assisten till Nottingham’s mål i 1-2 förlusten borta mot Arsenal. Trots förlust så stod Nottingham för en bra insats och jag räknar med att Elanga startar ikväll.

Nykomlingen Sheffield Utd gjorde en kanonsäsong i The Championship den gångna säsongen med klubbens ekonomi är inte den bästa vilket gjort att man behövt sälja sin bästa mittfältare och anfallare och ersättarna är inte riktigt på samma nivå. Bland annat så har man värvat Traore från Häcken och det är ju lite skillnad på Allsvenskan och Premier League. I premiären förlorade man med 1-0 hemma mot Crystal Palace vilket var smickrande siffror då bortalaget var totalt överlägset och deras xG var 1.58 mot Sheffield’s 0.39.

Jag tror Sheffield Utd trillar direkt ur PL och Nottingham vet att det är denna typen av matcher man ska vinna för att hålla sig kvar så jag ser ett taggat hemmalag som tar en bekväm seger.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag