Spelförslag: Midtjylland v Bröndby

Fotboll

Midtjylland v Bröndby

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

300 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Det är två lag i fin form, därför ser jag riktigt bra värde i en 1:a på FC Midtjylland till oddset 1,79. FC Midtjylland är i bra form, även om det blir svårt att vinna mästerskapet den här säsongen, på grund av att FC Köpenhamns har ännu starkare form.
De är dock fast placerade i toppen, som Brøndby har varit långt ifrån denna säsong. De gör inte en bra säsong, vilket också gjorde sin tidigare huvudtränare Zorniger fick sparken. Martin Retov, som blev en huvudtränare, har senare inte kunnat lyfta laget på något sätt. Det enda positiva måste vara att de är i cupfinalen, där de också ska möta dagens motståndare. Dessutom fick Arajuuri ett gult kort i Brøndbys senaste match mot Esbjerg, vilket omedelbart gör honom avstängd till denna match. Det ger oss extra värde på FC Midtjylland.
Brøndbys kamp mot Esbjerg i senaste omgången var bara en förlängning av deras mediokera spel. Dom borde ha förlorat matchen med mer än 1-0, eftersom Esbjerg hade många bra chanser och framför allt hade en enkel match. Det finns stort värde på hemmalaget, som också är extremt starkt hemma. De tar en seger på MCH Arena och skickar hem Brøndby med 0 poäng i bagaget.

Skapat i samarbete med PToenner (https://bettingfamily.com/da/tipsters/ptoenner) från (https://bettingfamily.com/da)

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag