Spelförslag: Manchester United v. Newcastle

Fotboll

Manchester United v. Newcastle

Speltyp

Antal mål:

Över 3.5

Odds
0
Units

5 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Att spela på över 3.5 mål i matchen mellan Newcastle och Manchester United är ett intressant val för den kommande matchen. Här är en djupdykning i varför detta spelval är värt att överväga.

Newcastle’s anfallskraft

Newcastle har varit exceptionellt starka på hemmaplan den här säsongen. De har i snitt gjort 2.57 mål per hemmamatch, vilket visar på deras offensiva potential. Deras anfallare, som Alexander Isak och Callum Wilson, har levererat stabilt, vilket har resulterat i många målglada matcher​​.

Manchester United’s försvar

Manchester United har haft problem med sitt försvarsspel under säsongen. De har släppt in tre mål i fyra av sina senaste sju matcher, inklusive en förlust med 3-0 mot Newcastle tidigare på säsongen. Detta pekar på att deras försvar kan vara sårbart mot starka offensiva lag som Newcastle​​.

Historiska målrikedom

Historiken mellan dessa lag visar också på många mål. I de senaste mötena har det ofta varit matcher med högt antal mål, vilket stärker argumentet för över 2.5 mål i denna match.

Att satsa på över 3.5 mål i matchen mellan Newcastle och Manchester United verkar vara ett klokt val baserat på lagens nuvarande form och statistiska trender. Newcastle’s starka offensiv och Manchester United’s defensiva brister pekar båda mot en målrik match.

Oddset är hämtat från:

Comeon!

100% UPP TILL 500 KR
Dela spelförslag

Fler spelförslag