Spelförslag: Man Utd vs Wolverhampton

Fotboll

Man Utd vs Wolverhampton

Speltyp

Halvtid/Fulltid:

1/1

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Ikväll gör Red Devils sin premiär av säsongen 23/24 och räkna med ett kokande Old Trafford. Man har gjort en del smarta värvningar inför säsongen i Mount, Onana och Höjlund och fyllt luckorna där laget saknat den högsta kvalitén och samtidigt rensar man ut en del som inte är bra nog (läs Maguire och Fred). Höjlund ska vara deras bomber längst fram men går småskadad så han spelar inte idag men Rashford lär täcka upp tills han är tillbaka och det är en ersättare av högsta klass.

Det är kaos i Wolverhampton där dom kinesiska ägarna plötsligt bestämde sig för att sätta stopp på värvningar in efter att man tappat sina stjärnor, Neves, Jimenez, Traore med flera och det gjorde att tränaren Lopetegui sa upp sig och in har Gary O’Neil kommit, som räddade Bournemouth kvar den gångna säsongen, och nu ska han försöka göra samma sak med vargarna.

Jag ser Man Utd flyga ut ur startblocken mot ett förvirrat Wolves som inte förstått sina nya tränares taktiska instruktioner än och hemmalaget leder redan i paus och vinner matchen efter fulltid.

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag