Spelförslag: Liverpool v Tottenham

Fotboll

Liverpool v Tottenham

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Days
Hours
Minutes
Seconds
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Det ska alltid vara en toppmatch när # 1 möter # 3, men det är 15 poäng skillnad mellan de två lagen. Liverpool och Manchester City ligger precis framför de andra lagen, vilket återspeglas både i spelstil och i tabellen.

Liverpool är tungt pressade av Manchester City och detta är en match som de måste vinna för att hålla drömmen om att vinna Premier League levande.

Tottenham har inte vunnit i sina sista fyra matcher, vilket säkert inte är positivt för dem, eftersom de har mött Burnley och Southampton bland annat att förlora båda matcherna. Pochettino har därför något att se fram emot och vill bryta trenden. Det kommer inte vara lätt, eftersom han har haft många spelare borta med landslaget.

För Liverpool är detta en något annan situation då när de gick till den internationella pausen med två segrar över Burnley och Fulham. De har Shaqiri, Arnold och Keita rapporterade tvivelaktiga för matchen medan Chamberlain är tillbaka i träning.

Det är inte bättre än för Tottenham, som har Harry Winks rapporterat borta från matchen, medan Dier och Aurier rapporteras tveksamma. Det finns mycket tryck på några av Tottenhams spelare, däribland Kane, Eriksen och Ali, vilket kan få konsekvenser då dom möter ett starkt Liverpool med utmärkt statistik på Anfield.

Liverpool har fler strängar att spela, vilket också kan vara avgörande för denna match. Dom är också hemma för Anfield, där stödet för dem alltid är bra.

Mitt bud på ett resultat är 2-1 till Liverpool.

Tipset är skapat av Ptoenner från Bettingfamily

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag