Spelförslag: Lille vs. Lyon

Fotboll

Lille vs. Lyon

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

7 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Lille står inför en spännande match mot Lyon, och oddsen på en seger för Lille verkar vara lockande med tanke på deras imponerande prestationer denna säsong. Med en imponerande hemmaform har Lille vunnit de flesta av sina hemmamatcher och har endast släppt in ett minimalt antal mål på sin hemmaplan. Faktum är att de har en av de bästa defensiva rekorden i ligan. Samtidigt har de också en imponerande offensiv, ledd av talanger som Jonathan David och Burak Yilmaz, vilket gör dem farliga framåt.

När det gäller tidigare möten mellan dessa två lag har Lille visat sig vara starka, med flera segrar mot Lyon under de senaste säsongerna. Dessutom har de en tendens att prestera väl mot toppkonkurrenterna, vilket ytterligare stärker deras fall för en seger i denna match.

Medan Lyon är ett respektabelt lag, har de haft vissa svårigheter på bortaplan och har inte alltid lyckats leverera konsekvent mot de starkaste motståndarna. Detta ger Lille en ytterligare fördel när de står inför dem på hemmaplan.

Sammanfattningsvis verkar oddsen för en seger för Lille vara lockande och välgrundade med tanke på deras starka hemmaform, imponerande offensiva och defensiva rekord samt tidigare framgångar mot Lyon. Att satsa på Lille att vinna matchen kan vara ett vettigt val för dem som letar efter en potentiellt lönsam satsning.

Oddset är hämtat från:

Hajper

Dubbla din första insättning upp till 500 kr (Omsättningskrav 6x, min odds 1.80) + 10 Hajper Spins på Book of Dead + 100kr Ruby Rewards att använda i Ruby Lounge
Dela spelförslag

Fler spelförslag