Spelförslag: Legia Warszawa vs Aston Villa

Fotboll

Legia Warszawa vs Aston Villa

Speltyp

Asian Hcp:

2 (-1.0)

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Aston Villa är tillbaka i europaspelet och denna gången så är det Europa Conference League som gäller. De har dessutom cup demontränaren Unai Emery som styr skutan så såklart är dom då oddsfavoriter att ta hem hela skiten! I första matchen ställs dom mot polska Legia Warszawa och det så såklart klasskillnad på lagen. Aston Villa kommer garanterat att rotera i startelvan men det betyder att spelare som Leon Bailey, Leander Dendoncker, Jhon Duran och Youri Tielemans kommer att få rikligt med speltid och dom är alla klasspelare.

Legia Warszawa har fått en fin start på säsongen och är med i toppen av den polska ligan och på vägen mot Europa Conference League gruppspelet så slog dom ut danska Midtjylland vilket visar att dom har en viss kvalité i laget. Vi kommer såklart se ett heltaggat hemmalag men kan inte se hur dom ska kunna hota Aston Villa över 90 minuter.

Aston Villa inleder gruppspelet med en seger och jag spelar Asian Hcp 1 (-1.0) på bortalaget vilket betyder insatsen tillbaka om endast vinst med 1 mål.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag