Spelförslag: Juventus v Torino

Fotboll

Juventus v Torino

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

3 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Juventus har varit bra hemma, där de inte har förlorat i ligaspelet. Kanske förlorade de säsongens viktigaste match i Champions League hemma mot Ajax, som de nu vill få upprättelse för i detta rivalmöte. Hemmalaget är redan mästare, men de borde fortfarande komma ut och vilja vinna denna kamp. Det betyder mycket för fansen att de kan vinna över lillebror Torino även om det finns mer än ära på spel. Att de redan är mästare ger dom också ett högre odds på 1,73 som vi aldrig fått om det fanns något på spel för Juventus. Det finns 32 poäng skillnad på de två lagen som säger något om nivåskillnaden för närvarande.
Men Torino har fortfarande viktiga poäng på spel, eftersom de har både AC Milan och Lazio jagandes bakom dem med samma mål, nämligen en europaplats. Just nu är de på sjätte plats, vilket ger en plats i Europa League och den är viktig att hålla fast vid.
Jag tror emellertid att de möter överlägsenheten här och förlorar mot hemmalaget Juventus. De är för starka och har fortfarande något att bevisa, trots att ha vunnit ligan igen. Detta gäller också för tränare Allegri som inte har haft den bästa säsongen eftersom de inte fick någon Champions League buckla.
En 1: a på ett odds till 1.73 är ett bra spelvärde trots eventuell skillnad mellan motivationen mellan de två lagen.

Skapat i samarbete med PToenner (https://bettingfamily.com/se/tipsters/ptoenner) från (https://bettingfamily.com/se)

Oddset är hämtat från:

Betway

UPP TILL 1 000 KR GRATISSPEL VID FÖRLUST
Dela spelförslag

Fler spelförslag