Spelförslag: Inter v. Sampdoria

Fotboll

Inter v. Sampdoria

Speltyp

Över/Under:

Odds
0
Units

6 av 10

Deadline
Days
Hours
Minutes
Seconds
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Spelförslag: Under 2,5 mål

Sampdoria har bara vunnit en av sina senaste 6 matcher och har 1-1-4 i statistik. Bör också tilläggas att man mött Napoli, Juventus, Milan och Fiorentina vilket inte är några lätta matcher. Inter har gått lite halvknackigt sista tiden med siffrorna 2-2-2 dock kommer vinsterna från de två senaste matcherna. Framförallt en skön bortavinst mot Rapid Wien som kommer till Milano senare i veckan för att spela match 2/2 i Europa League.

Inter kommer sannolikt hålla i taktpinnen i denna matchen och det brukar innebära en tillknäppt match.

Jag har valt att fokusera på målspel. Inter är på andra plats i minst insläppta mål i ligan, endast slagna av Juventus (1 mål). Hemma däremot är man starkast. Overall har man släppt in 0,7 mål i snitt och hemma 0,45. Man är också ett av topp 10 lagen i ligan som gör minst mål framåt med 1,4 overall och 1,55 hemma.

Sampdoria är bättre framåt och sämre bakåt. I snitt gör man 1,7 mål overall och det är ungefär samma hemma som borta. Man släpper in 1,3 mål overall men betydligt fler borta, 1,75. Nyckeln framåt för Sampdoria är Fabio Quagliarella som delar andra platsen i skytteligan med 16 baljor. Han har faktiskt gjort inte mindre än 41 % av Sampdorias mål denna säsongen. Utan att ha sett deras senaste matcher känns dock Quagliarellas form sådär med endast 1 ”spelmål” på det senaste 6 matcherna.

Därför lägger jag mina pengar på under 2,5 mål till 2,04 gånger pengarna hos Betsson.

Denna linan sitter i 4/10 matcher för Sampdoria men i 9/10 matcher för Inter (den som inte satt var en cupmatch mot ett Serie B lag…). Som sagt tror jag det blir Inter som styr och ställer och därför fäster jag mer vikt vid deras senaste resultat än Sampdorias.

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag