Spelförslag: Fiorentina v. Inter

Fotboll

Fiorentina v. Inter

Speltyp

Resultat:

Odds
0
Units

8 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Spelförslag: Flest Hörnor (2)

Kvällens sista match i Serie A tar Fiorentina mot Inter hemma. Ett Fiorentina som har en uppåtgående formkurva efter att ha underpresterat stor del av säsongen. För tillfället är man uppe i 8 raka matcher utan förlust med 4 vinster och 4 oavgjorda.

Inter har också visat upp hyfsad form sista tiden. Framgångsreceptet har varit försvaret där man lyckas städa bort det mesta. Kan bara se att Inter släppt in mer än 1,5 mål EN enda gång denna säsongen.. Stärkta av ett komfortabelt avancemang i Europa League går man in med ett bra självförtroende i denna match.

Dock tenderar just matcherna dessa lag i mellan att att resultera i en hel del mål. De senaste 5 matcherna har ett snitt på hela 4,6 mål. Förvisso med ett Inter som inte alls haft ett lika stabilt försvar som idag.

Nej utgången poängmässigt känns oviss och lika så målmässigt med argument för och emot. Vad jag däremot känner mig betydligt säkrare på är Inters generering av hörnor.

Borta har Inter ett snitt på inte mindre än 7,42 hörnor och overall 7,96. I särklass det lag i Serie A som genererar flest hörnor.

Fiorentina genererar 5,64 hörnor hemma och 6 overall.

Inter snittar alltså ca 2 hörnor fler än Fiorentina per match.

Här väljer jag spelet ”Inter att få flest hörnor” till oddset 1,8 på Betsson.

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag