Spelförslag: Crystal Palace v Huddersfield

Fotboll

Crystal Palace v Huddersfield

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Huddersfield har förlorat i sina sista fyra senaste bortamatcher. Det kan väl vara deras femte raka nederlag när de möter Crystal Palace på Selhurst Park.

Vi känner nu till båda lagen riktigt bra efter 30 matcher denna säsongen. I synnerhet finns det två faktorer som jag starkt betonar i denna analys, vilket är de målrika matcherna Crystal Palace har varit inblandad i det senaste, medan Huddersfield har haft svårt att göra mål under hela säsongen.

Crystal Palace har gjort mål i sina senaste 14 matcher i alla turneringar, vilket kan vara av stor betydelse i denna match. Men det är också ofta som de släpper in mål vilket har inneburit att de inte alltid har fått ut maximalt ur matcherna.

Det finns dock goda möjligheter till dagens match, eftersom Huddersfield säkert har svårt att göra mål. De har bara gjort mål 18 gånger i sina 31 matcher, och det är inräknat de tre mål de gjorde i den senaste matchen mot West Ham. Men jag förväntar mig inte att dom gör så många mål här igen.

Skador för de två trupperna:
Crystal Palace: Sakho, dessutom Zaha och Sako (tvivelaktig)
Huddersfield: Diakhaby, Mbenza, Williams dessutom Depoitre, Duhaney och Hogg (tveksam)

Klart att Crystal Palace inte gärna kommer till matchen utan Wilfried Zaha, som har gjort det riktigt bra under säsongen. Men de var också utan honom i FA Cup matchen mot Watford, som de förlorade på bortaplan med 2-1.

Även om han inte skulle spela, så tror jag fortfarande att Crystal Palace på Selhurst Park vinner över den klara jumbon i Premier League, eftersom Huddersfield helt enkelt har för svårt att göra mål.

Mitt bud på ett resultat är 2-0 för Crystal Palace.

Tipset är skapat av Ptoenner från Bettingfamily

Oddset är hämtat från:

Betway

UPP TILL 1 000 KR GRATISSPEL VID FÖRLUST
Dela spelförslag

Fler spelförslag