Spelförslag: Chelsea vs Luton

Fotboll

Chelsea vs Luton

Speltyp

Antal hörnor:

Chelsea Över 6.5

Odds
0
Units

5 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Ahhh detta Chelsea, vad ska det bli av dom? Alla dessa spelare in och spelare ut och en enda röra… Men det känns ändå lite bättre med Pochettino som ny coach och dom har spelat rätt bra men har trots det endast 1 poäng efter två matcher och det är framförallt målskyttet som inte lossnat. De skapar chanser och mot West Ham senast så hade dom en straff vid ställningen 1-1 men den brände Enzo Fernandez och istället så slutade det med förlust 1-3. Nu möter dom nykomlingen Luton hemma och då ska det väl lossna?

Luton tippas sist i tabellen av dom flesta experterna och i premiären mot Brighton, förlust 1-4, så kunde man se att det kommer bli en väldigt tuff säsong för dom. Matchen mot Burnley sköts upp så detta är deras andra match för säsongen och på pappret känns detta som en klar förlust. Man ska aldrig räkna bort nykomlingarna i starten av säsongen då dom brukar kunna sprattla till och Luton kommer definitivt ge det en chans.

Jag ser framför mig ett stort bollinnehav för hemmalaget och där Luton får sikta på kontringar och med bollar pumpade in mot Luton’s straffområde så luktar det mycket hörnor så jag spelar över 6.5 hörnor för Chelsea.

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag