Spelförslag: Caen v Reims

Fotboll

Caen v Reims

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

3 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Varken Caen eller Reims är lag jag följer särskilt noga. Spelet är således baserat mer på statistik och motivationsskillnad.
Reims rankas för närvarande som nr 9 i ligan, långt från nedflyttning och långt ifrån europeiska platser. De har redan gått på sommarlov, det vittnar om deras resultat. Den senaste segern var 17/3 och sedan dess har det gått 6 matcher där de har endast gjort 2 mål sammanlagt och det har inte funkat för dem i den utsträckningen. Det där säger en del och de behöver inte längre spela för något och jag tror att vi får ett omotiverat lag på planen. Caen ligger på nedflyttningsplats, 3 poäng upp till Monaco och 3 matcher kvar. De har det tufft men det är absolut inte en omöjlig uppgift. Caen har plockat 7 poäng i sina senaste 3 matcher och dom ser ut som ett lag som inte kommer att lägga sig ner och dö utan kriga hela vägen. Det finns en stor skillnad på motivation här. Ett lag kämpar för att undvika nedflyttning medan det andra laget redan har gått på tidigt sommarlov. Jag tror att det kommer att vara tydligt i matchen, 2.80 på Caen är högt och bör spelas!

Skapat i samarbete med SHyldgaard (https://bettingfamily.com/se/tipsters/shyldgaard) från Bettingfamily.com (https://www.bettingfamily.com/se)

Oddset är hämtat från:
[]

BetHard

Vi dubblar din första insättning upp till 5000kr!
Dela spelförslag

Fler spelförslag