Spelförslag: Burnley vs Man City

Fotboll

Burnley vs Man City

Speltyp

Matchodds och Antal mål:

2 & ö2.5

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Äntligen är Premier League tillbaka! Först ut är nykomlingen Burnley mot mästarna Man City på sin hemmaplan. Burnley leds numera av föredetta Man City lagkaptenen, Vincent Kompany, som har gjort om deras spel från ”långa bollar på bengt” till ett spelande lag och dom gjorde flest mål i The Championship den gångna säsongen.

Man City imponerade inte alls i Community Shield mot Arsenal men det har dom inte gjort de senaste tre åren heller vilket visar att den matchen inte spelar en större vikt för dom. Nu är det ligaspelet som gäller och vi lär se ett mer påkopplat Man City och Burnley kan vara ett passande uppgift i premiären då dom spelar lite likt Man City men har inte alls samma kvalitetsspelare i sitt lag. Mot Arsenal syntes knappt Haaland men å andra sidan det gjorde ingen annan heller i laget så räkna med målhungrig norrman.

Nytt för i år är att Premier League kommer att köra med samma tilläggstid som man gjorde i VM i Qatar, vilket betyder all form av maskning och avbrott läggs till i tilläggstiden så räkna med långa halvlekar och det kommer att innebära fler mål i allmänhet.

I denna match spelar jag på en Man City vinst samt över 2.5 mål i matchen.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag