Spelförslag: Brentford vs Tottenham

Fotboll

Brentford vs Tottenham

Speltyp

Antal mål:

Över 2.5

Odds
0
Units

5 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Brentford gjorde en imponerande säsong den gångna säsongen och det var många som drog i tränaren, Thomas Frank, men han valde ändå att stanna. Kan dom upprepa samma fina säsong återigen? Vi får väl se men dock utan en avstängd Ivan Toney i 8 månader då han brutit mot bettingreglerna, och bl a spelat 126 gånger på sitt eget lags matcher, så kan det bli tufft. Vem ska göra målen under Toney’s avstängning? Det blir upp till firma Mbueno/Wissa att kliva fram.

En era är slut då till slut Harry Kane lämnar sitt kära Spurs och flyttar till Bayern München för att vinna titlar och det ska bli väldigt spännande att se vad som händer med laget nu. Dom har tagit in en ny tränare, Ange Postecoglou, som förespråkar en ”full fart framåt” fotboll vilket kommer att gynna dom offensiva spelarna och där finns gott om kvalité trots att Kane lämnat. Kulusevski har hyllat sin nya tränare på försäsongen och sett stekhet ut och tillsammans med Son och Richarlison så tror jag detta kan bli riktigt bra.

Jag tror på en underhållande match och lägger mina pengar på över 2.5 mål i matchen.

Oddset är hämtat från:

Hajper

Dubbla din första insättning upp till 500 kr (Omsättningskrav 6x, min odds 1.80) + 10 Hajper Spins på Book of Dead + 100kr Ruby Rewards att använda i Ruby Lounge
Dela spelförslag

Fler spelförslag