Spelförslag: Bologna vs Milan

Fotboll

Bologna vs Milan

Speltyp

Matchodds:

2

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Säsongspremiär för den rödsvarta delen av Milano ikväll och dom tar den korta resan till Bologna för en bortamatch. Många Milan-fans satte nog hjärtat i halsgropen då först Maldini fick kicken som sportchef och sedan såldes den stora stjärnan, Tonali, till Newcastle men efter det så känns det som om dom gjort allt rätt och verkligen förstärkt laget på dom plasterna som det behövs. In har spelare som, Loftus-Cheek, Pulisic, Chukwueze, Okafor, Musah och Reijnders kommit och det är framförallt mittfältet som stärks upp rejält och där fanns det helt klart största behovet för nytt blod. Med tanke på transferfönstret så blir Milan att räkna med denna säsongen.

Bologna har tappat sin anfallsstjärna Arnautovic till Inter och dom har inte direkt ersatt honom, än i alla fall, utan ser ut att förlita sig på spelarna de redan har i truppen. Bologna är dock inte ett lag som ska underskattas och med en skicklig tränare i Thiago Motta så kan dom säkerligen stå för en del tunga resultat under säsongen.

Här tror jag på en bortaseger för ett taggat Milan där alla dom nya spelarna kommer vilja visa upp sig från sin bästa sida och samtidigt finns det världsklass kvalité i Hernandez och Leao vilket gör att Bologna inte kommer att kunna stå emot till slut.

Oddset är hämtat från:

SpeedyBet

100% upp till 1000 kr
Dela spelförslag

Fler spelförslag