Spelförslag: Bayern München v Frankfurt

Fotboll

Bayern München v Frankfurt

Speltyp

Matchodds:

1/1

Odds
0
Units

3 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Det är inte varje år som mästerskapet i den tyska Bundesliga kommer att avgöras i sista omgången. Det kommer att bli så i år när Bayern München har haft svårt att komma igång. Dortmund hade länge varit på högst upp men Bayern har sedan dess börjat passera förbi sina närmaste konkurrenter.

Men inget är klart ännu, eftersom det bara skiljer två poäng mellan de två lagen.  Bayern är dock stora favoriter att lyfta trofén efter denna omgång när de tar emot Frankfurt hemma. Ett lag som fungerade bra men hade också ett Europa League att fokusera på där de slogs ut i semifinalen av Chelsea.

 Det betyder också att vi måste gå tillbaka till början av april för att hitta den senaste vinsten för Frankfurt i Bundesliga, som vittnar om ett lag som har haft många matcher och det kan sitta i. Men de har fortfarande något att spela för idag, eftersom de borde hamna på sjätte plats för att säkra deltagande i Europa League-gruppfasen utan kvalspel.

 Det verkar emellertid som om det är överlägsenheten som de måste möta idag. Bayern kommer att vinna denna kamp, ​​som de också bör gör hemma. Det är för lågt odds att gå efter Bayern seger, men det är bra värde i oddsen att Bayern ligger före i halvtid och vinna matchen.

skapat i samarbete med PToenner(https://bettingfamily.com/se/tipsters/ptoenner) från (https://bettingfamily.com/se)

Oddset är hämtat från:
Dela spelförslag

Fler spelförslag