Spelförslag: Atletico Madrid v. Juventus

Fotboll

Atletico Madrid v. Juventus

Speltyp

Båda lagen gör mål:

Odds
0
Units

2 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Förlust

Motivering

Onsdagkvällens tungviktsmöte är utan tvekan Atletico Madrid – Juventus. Jag tror vi kommer få se en liknande match som Liverpool – Bayern Munchen där Juventus kommer ligga lågt och rulla mycket boll. Det är ingen lätt uppgift att komma till Atleticos hemmaplan och jag tror inte Juventus har några ambitioner om att få med sig någon större vinst härifrån. Ett 1-1 resultat tror jag Allegri skulle vara ganska nöjd med.

Atletico Madrid har sedan årsskiftet inte presterat som dom borde. Man har spelat 9 matcher och bara fått med sig 4 vinster 3 X och 2 förluster. Värt att notera är att Atletico har gjort minst ett mål i samtliga hemmamatcher denna säsong.

Hemma i Italien tuffar Juventus på. Målformen är det absolut inget fel på. De senaste tre matcherna har man gjort tre mål i respektive match. Liga vinsten är väl mer eller mindre klar med 13 poäng ner till Napoli som ligger 2a och man kommer nu att fokusera till 100% på Champions League.

Risken finns att detta blir två försvarsstarka lag som tar ut varandra. Sannolikheten att Atletico kan spräcka hål på Juventus försvaret bedömer jag till 70-75%. Och med tanke på
Juventus för tillfället visar en grym målform vill jag ändå pröva spelet BLGM (Båda lag gör mål). Bethard erbjuder oddset 2,4 gånger pengarna.

För den mer defensiva kan jag även tipsa om spelet ”Atletico gör över 0,5 mål till 1,54” hos Bethard. Oddset motsvarar en sannolikhet på 65%.

Oddset är hämtat från:
[]

BetHard

Vi dubblar din första insättning upp till 5000kr!
Dela spelförslag

Fler spelförslag