Spelförslag: Atletico Madrid v Barcelona

Fotboll

Atletico Madrid v Barcelona

Speltyp

Matchodds:

1

Odds
0
Units

4 av 10

Deadline
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Denna match har redan spelats.
Status

Vinst

Motivering

Toppmatch ikväll i La Liga mellan dom regerande mästarna, Atletico Madrid, och krislaget Barcelona som man får kalla dom och det syntes inte minst i Champions League nu i veckan då dom förlorade med hela o-3 borta mot Benfica. Där verkar inte vara någon som helst harmoni i truppen och tränare, Ronald Koeman, verkar mest förmedla ursäkter till pressen och skylla på allt annat utom sig själv. Atletico Madrid har ett superlag denna säsongen med en massa offensiv kraft men har trots det inte riktigt fått till den offensiva delen än men kanske så lossnar det nu efter den moraliskt starka bortasegern mot Milan i Champions League i veckan.

Jag ser en match framför mig med mycket boll för Barcelona och Atletico Madrid kan ligga och vänta på att slå om med snabba omställningar vilket kommer att passa dom bra och jag tror på en hemmaseger.

Oddset är hämtat från:

Hajper

Dubbla din första insättning upp till 500 kr (Omsättningskrav 6x, min odds 1.80) + 10 Hajper Spins på Book of Dead + 100kr Ruby Rewards att använda i Ruby Lounge
Dela spelförslag

Fler spelförslag