Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 8/11

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 8/11
07/11/2015 bpkung

Hur tänkte spelbolagen här? 1.72 på en hemmaseger för Sassuolo mot nykomlingen Carpi! Som att stjäla godis från ett barn 🙂 6:e placerade Sassuolo fortsätter att övertyga och dem är obesegrade på sin hemmaplan där de bl a slagit Juventus och Lazio. Truppen är intakt och inga skador eller avstängningar som stör. Trion längst fram, Sansone/Defrel/Berardi imponerar och dem har alltid Floro Flores att slänga in om det skulle låsa sig.

Kaos i Carpi då dem sparkade tränare Fabrizio Castori och tog in Giuseppe Sannino som sedan fick sparken efter en månad vid rodret och tillbaka är nu Fabrizio Castori igen. Fyra raka matcher utan vinst varav tre förluster och dem är jumbo i Serie A. På bortaplan har dem endast skrapat ihop en poäng på fem försök och har målskillnaden 6-17. Till denna match saknas även Marco Borriello pga avstängning.

Jag är lite mer modig än att endast spela en rak 1:a och slänger in en slant på Sassuolo halvtid/fulltid då dem har gjort 9 av 13 mål innan paus och Carpi har släppt in 13 av 23 mål innan paus.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här