Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 29/11

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 29/11
28/11/2015 bpkung

Den gamla damen, Juventus, är på gång och fortsätter sin klättring i Serie A tabellen. Tidigare i veckan tog dem en fin skalp då dem slog Manchester City i Champions League med 1-0 hemma i Turin. Tre raka vinster i Serie A och det känns som de nya spelarna har spelat in sig i laget och superstjärnan, Paul Poga, har börjat hitta tillbaka till sin fina form som han hade den gångna säsongen. Försvaret börjar se så där ramstarkt ut igen och dem har hållit nollan i två raka matcher, senast mot Manchester City och mot Milan senast i ligan.

Palermo kickade lite oväntat sin tränare men frågan är hur oväntat det verkligen var när dem har en galen president i Mr Zamparini. Senast spelade dem 1-1 borta mot Lazio vilket får räknas som ett bra resultat på pappret men frågan är hur bra Lazio är för dagen. En vinst på dem fem senaste matcherna och den kom visserligen i deras senaste hemmamatch efter att den gamle måltjuven Gilardino målat.

Sex senaste mötena mellan dessa lag har slutat med Juventus seger och utan något insläppt mål och samma scenario är att vänta igen.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här