Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 27/9

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 27/9
26/09/2015 bpkung

Är Super-Mario tillbaka? Vilken frispark han satte senast mot Udinese! Det som är ännu mer imponerade är att han satte nytt rekord i antal passningar under en match, hela 44 stycken, har han tom blivit en lagspelare? Förhoppningsvis är det inte tillfälligt utan han har fått ordning på saker och ting (läs skallen). Tillsammans med Carlos Bacca längst fram så bildar de en hyperfarlig anfallsduo som kan sysselsätta alla försvar i ligan. Bakåt har Milan fortfarande stora problem och man har släppt in lika många mål som man gjort framåt. Senast föll man ihop i den andra halvleken då man tappade en 3-0 ledning till 3-2 och kvitteringen låg i luften men man lyckades hålla undan.

Genoa har inte sett bra ut så här långt och i den senaste 2-0 förlusten borta mot Lazio fick man dessutom Issa Cissokho och Goran Pandez utvisade vilket betyder att dem missar denna matchen. Lägg därtill att man har Mattia Perin, Tino Costa och Ezequiel Muñoz på skadelistan. Man har tre raka förluster och visst har man haft tufft motstånd men spelet har lämnat mer att önska.

Genoa vann båda mötena förra säsongen men vi ser ett annat Milan i år och vad det verkar, ett annat Genoa också men till det sämre.

Obs! Tidig matchstart!

[socialpoll id=”2297104″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här