Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 25/10

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 25/10
24/10/2015 bpkung

Lazio är på gång och har hittat tillbaka till sitt fina spel från den förra säsongen. Deras stjärna, Felipe Anderson, har hittat formen och det är en riktigt sevärd spelare och inom en snar framtid så kommer någon större klubb att värva honom. Efter att ha förlorat borta mot Napoli med hela 5-0 så har man fem segrar på dem sex senaste matcherna, förlorade senast borta mot Sassuolo men det ska man inte skämmas över då Sassuolo är ett underskattat lag som säkerligen att skugga topplagen denna säsong. Målskyttet har också lossnat då har man gjort 13 mål på dem sex senaste matcherna.

Torino har slagit av lite på takten och varit rätt svaga de två senaste matcherna, först förlust borta mot nykomlingen Carpi och senast 1-1 hemma mot ett formsvagt Milan. Jag har varnat för Torino tidigare och jag tror fortfarande att de kan sluta på en högre placering i tabellen men de måste hitta tillbaka till det fina spelet man hade i början av säsongen.

Båda lagen dras med en hel del skador, särskilt på försvarssidan, och båda lagen spelar en offensiv fotboll så jag förväntar mig minst 3 mål i denna drabbning.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här