Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 20/12

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 20/12
19/12/2015 bpkung

Sassuolo ligger på en finfin 6:e plats i Serie A och har endast tre poäng upp till Roma på 5:e plats som betyder kval till Europa League till den nästa säsong. Dessutom har dem en match mindre spelad då deras match mot Torino sköts upp senast. Sassuolo är ett lag med mycket talang och som spelar en smart fotboll vilket gör att dem har chans att slå alla lag i Serie A och det är därför dem lyckats så bra denna säsong. Deras största stjärna, Domenico Berardi, är avstängd men trots det så har dem en väldigt stark startelva.

Sorgebarnet Verona är superjumbo och är fortfarande segerlöst i Serie A denna säsong. Tränarbytet till Del Neri har inte gett någon vidare effekt och i veckan åkte dem ut med buller och bång från den italienska cupen då dem förlorade med 3-0 borta mot Napoli. Senast i Serie A fick dem med sig en poäng borta mot Milan men det var efter att dem fått spela med en man mer från den 56:e minuten och det var faktiskt Milan som låg närmare en vinst på slutet trots en man mindre.

Tyvärr så får nog Verona lämna Serie A efter denna säsong men Sassuolo fortsätter sin jakt på europaplatserna och tar en viktig bortaseger här.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här