Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 13/9

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 13/9
12/09/2015 bpkung

Sampdoria har fått en kanonstart på säsongen i Serie A! Efter fadäsen i Europa League kvalet mot FK Vojvodina, då man förlorade hemma med 4-0, så har det sett riktigt bra ut. Man började med att köra över nykomlingen Carpi hemma med 5-2 och sedan hämta upp ett 0-2 underläge borta mot Napoli till 2-2 i andra halvlek. Längst fram har man Eder som redan gjort fyra mål på dem två första matcherna och bredvid honom spelar Luis Muriel som har gjort två. Skulle någon av dem få lite måltorka så har man alltid Antonio Cassano (dock tveksam till spel) att slänga in. Ryktena säger dock att han byggt på sig en rejäl pastabuk så jag ställer mig tveksam till hans fysiska form :). Man dras med skador i backlinjen men man har bra ersättare och jag är säker på att man till större delen av matchen kommer att hålla sig på den offensiva planhalvan.

Bologna är tillbaka i Serie A igen och man har fått en lite jobbig start med två raka förluster med uddamålet. Av nykomlingarna är man det laget som gjort den bästa mercaton och värvat in spelare som Emanuele Giaccherini, Mattia Destro, Saphir Taider och på förhand ser man ut som den nykomling som har bäst chans att hålla sig kvar.

Bologna kommer att spela väldigt defensivt men till slut så kommer Sampdoria att lösa upp knutarna. Förväntar mig dock ingen målfest men en hemmaseger ligger väldigt nära tillhands. Sampdoria och Bologna har spelat mot varandra sju gånger tidigare i Serie A på 2000-talet med Sampdoria som hemmalag och det har slutat med fem segrar för Sampdoria och två oavgjorda matcher.

[socialpoll id=”2294354″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här