Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 13/12

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 13/12
12/12/2015 bpkung

Härlig kvällsmatch på Söndagen mellan Juventus och Fiorentina och man kan kalla detta ett hatmöte då det är två klubbar som inte alls gillar varandra. Rivaliteten började den 16 maj 1982. Sista omgången i Serie A och Juventus och Fiorentina ledde serien på samma poäng. Juventus tog emot Catanzaro och Fiorentina mötte Cagliari på bortaplan. Fiorentina fick ett bortdömt mål och Juventus fick en tveksamt dömd straff med sig, som Liam Brady satte och fixade scudetton för Juventus. Det skreks om skandal och det föddes ett stort hat från Fiorentinas håll emot Juventus. En annan anledning till att rivaliteten bestått är att Juventus 1990 värvade Fiorentinas stora gunstling Roberto Baggio.

Båda lagen har väldigt fin form, Juventus har fem raka segrar i Serie A och Fiorentina har inte förlorat på dem sex senaste matcherna. På dem sex senaste matcherna så har Juventus ett målsnitt på 1.83 mål per match och Fiorentina har ett målsnitt på 2.33 mål per match.

Förväntar mig en jämn tillställning där lagens fina målform håller i sig och båda lagen finns med i målprotokollet innan matchens slut.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här