Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 13/12

TIPPARNAS KAMP – BJÖRN PERSSON, SÖN 13/12
12/12/2015 bpkung

Napoli vann toppmötet mot Inter med 2-1 och Higuain gjorde lagets båda mål och tar över serieledningen i Serie A. Sen förlorar dem borta mot Bologna med 2-3 och tappar serieledningen till Inter igen men återigen är det Higuain som gör lagets båda mål. Han gör en fantastisk säsong så här långt med 14 mål på 15 matcher och toppar seriens skytteliga. Napoli spelade i Europa League i veckan och vann då med 5-2 mot polska Legia Warszawa och då lät man Higuain vila inför denna match.

Roma har ingen bra form och är segerlöst i dem fem senaste matcherna (alla turneringar inräknade) och senast fick dem endast 0-0 hemma mot vitryska Bate Borisov och blev utbuade av sin hemmapublik. Dock räckte det för att ta sig vidare till slutspelet i Champions League men spelar dem inte bättre i denna match mot Napoli så är det en garanterad förlust.

Målsprutan Gonzalo Higuain kommer att jaga mål hela matchen oavsett vad det står och i dem fyra senaste Serie A matcherna så har han målat i den andra halvleken och det spelet måste testas igen till ett finfint odds på 4.33.

Förresten har ni missat hur det låter när Higuain gör mål på hemmaplan då bör ni kolla in det här:

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här