Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 1/11

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Sön 1/11
31/10/2015 bpkung

Vilken superform Napoli är inne i,  sju raka segrar (alla turneringar inräknade) och en målskillnad på 17-3 på dessa sju matcher. De har en frejdig offensiv men också en bra defensiv och det är tränare, Sarri’s, som har fått ordning på defensiven. En som imponerat väldigt mycket på mig är nyförvärvet, Allan, som kom från Udinese. En mittfältsdynamo som aldrig slutar springa och är bra i det offensiva och det defensiva spelet, en sådan spelare som alla lag vill ha i sitt lag. Sedan måste jag såklart hylla firma Higuain/Insigne som ser ostoppbara ut och bara lyser av självförtroende. Tränare Sarri har dessutom en helt skadefri trupp att laborera med.

Genoa imponerade den gångna säsongen då dem slutade på 6:e plats men i år har det inte sett lika bra ut. Just nu finns dem på 15:e plats och spelet har totalt sätt sett sådär ut. Dock är dem ett bra hemmalag och har vunnit tre av fyra matcher så här långt, de har dock bara spelat mot ett av dem bättre lagen på sin hemmaplan så här långt (förlust 2-0 mot Juventus) och nu kommer ett formstarkt Napoli på besök som mycket väl kan gå hela vägen i år. Dessutom dras Genoa med en del skador i truppen.

Kan inte se att Genoa kommer att kunna stå emot Napoli’s offensiv. Dessutom har Napoli tre raka vinster mot Genoa på deras hemmaplan.

GLÖM NU INTE ATT VARA MED I VÅR TÄVLING DÄR DU KAN VINNA MATCHBILJETTER TILL LIVERPOOL – CHELSEA!

https://battreodds.se/tipparnas-kamp-2015/tavling/

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här