Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Lör 26/9

Tipparnas Kamp – Björn Persson, Lör 26/9
26/09/2015 bpkung

Vilken härlig match så här på lördagskvällen! Båda lagen gjorde en bedrövlig insats senast så revanschlustan är stor hos båda lagen. Napoli blev utan mål för första gången för säsongen då man spelade 0-0 borta mot nykomlingen Carpi. Tränare Sarri tog med sig Mirko Valdifiori när han lämnade Empoli för Napoli och när han spelar så blir spelet väldigt långsamt.. Troligtvis så petas han här till förmån för Jorginho som spelade från start när man mosade Lazio med 5-0 i sin senaste hemmamatch. Längst fram har man en livsfarlig trio i Insigne/Higuain/Callejon som kommer att sysselsätta Juventus försvar hela matchen.

Juventus har fått en bedrövlig start på säsongen med endast fem poäng på fem matcher och senaste fick man bara 1-1 hemma mot nykomlingen Frosinone. Tränare Allegri säger att han är nöjd med spelet och de skapar mycket målchanser men gör inte så många mål som de borde. Deras skadelista är enorm och man saknar Kwadwo Asamoah, Sami Khedira, Claudio Marchisio, Martín Cáceres, Stephan Lichtsteiner och Mario Mandzukic men trots det så har man en bra startelva.

Tror på en underhållande match där båda lagen måste vinna om de ska vara med om att utmana om en topplacering denna säsong och det är målgaranti när dessa två möts i Neapel.

[socialpoll id=”2297103″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här